Ett musikaliskt möte med Christian Liljegren

Christian Liljegren har varit aktiv sångare sedan mitten på 1980-talet och har skrivit mängder av låtar och gjort över 40 album.

Boka Christian för konsert, festival, kyrka, sommargård, sommarkafé, konferens, bröllop, begravning m m.

Boka musik
Boka möte/föreläsning

Ett musikaliskt möte med Christian Liljegren 

Christian Liljegren har varit aktiv sångare sedan mitten på 1980-talet och har skrivit mängder av låtar och gjort över 40 album.

Fokus vid dessa möten är vad gör vi med vår tid, talang och tillgångar du och jag är unika.

 

Han är grundaren av kristna rockbandet Narnia tillsammans med Carljohan Grimmark och har turnerat världen runt Europa, Latinamerika, Israel, Japan och spelat in och samverkat med medlemmar från de största banden i rockhistorien som Deep PurpleRainbow , DioKissWhitesnakeDioEuropeStryper

 

Narnia har även uppträtt två gånger på Sweden Rock Festival där Narnia var första kristna artist och resan fortsätter för Narnia och Christian att bryta ny mark.

 

Christian har en stark förankrad tro på Jesus som lyser igenom i hans texter har kopplingar till Bibelns berättelser och kommer nu åka runt i olika sammanhang och sjunga och tala även predika om hur hanterar vi vår tid, talang och tillgångar i den samtid vi lever i och med de unika gåvor som Gud har gett oss var och en.

 

Under 2024 kommer Christian medverka i TV (Kanal 10) tillsammans med sin vän och pianist Olov Andersson där han berättar om sitt liv som sångevangelist med målet att uppmuntra att just du är rätt på din livsresa och vem som är din vägvisare i livet.

 

Under året färdigställer nu Christian två spännande album ett tillsammans med gitarristen och producenten Carljohan Grimmark (Narnia) där de spelat in tolkningar på Pelle Karlssons sånger och de kommer även göra julkonserter så bokningar är tillgängliga redan för julen 2024,

 

Christian gör även ett nytt album med pianisten Olov Andersson som Christian spelade in albumet Kraft med. Det kommer innehålla nyskrivna svenska sånger med arbetstiteln Vila i mig.

Christians passion och entusiasm lyser igenom med sin sång och tal och det smittar av sig på åhörarna och han ser fram emot boka in musikaliska möten i ditt sammanhang där du är, er kyrka, konferens, festival, gudstjänst, bröllop, begravning, sommarkafé, sommargård.

 

Vi syns och hörs snart
Guds kraft och välsignelse
Christian Liljegren
Bokningar sker genom MelodicPassion som är Christans bolag 

Videos

Liveklipp med Christian Liljegren.

Håll mitt hjärta
Tolkning på Björn Skifs och Peter Hallströms klassiker

Jag håller hans hand
Pelle Karlsson-klassikern och svenska version på My Way

Skydd för min själ
Svensk version på Narnia-klassikern Shelter Through the Pain

Ett liv
Pelle Karlsson-klassiker

Liv i evighet
Svensk version på Audiovision‘s The Gate

All ära till Dig
Svensk version på Narnia‘s Long Live the King

Kom till mej
Jerusalem-klassiker

Press

Ladda ner event-poster i A3-format, samt pressfoton för tryck eller print.
Poster – A3-format
Pressfoto
Foto: Mats Vassfjord
Pressfoto
Foto: Sarika Liljegren
Bokningar sker genom MelodicPassion som är Christans bolag 

Skivor

Klicka på omslagen för att lyssna på Spotify.
Ett liv jag fått att leva

Christian Liljegren (f d Christian Rivel) tolkar välkända sånger och andliga klassiker på svenska. I samma anda som Ulf Christianssons psalmskivor.

Kraft

Sångevangelisten Christian Liljegren är tillbaka med sitt 30:e album med titeln ”Kraft”.
Detta är Christians första album med eget material på svenska varvat med stora sånger skrivna av Pelle Karlsson, Ulf Christiansson, och Peter Hallström.